Pri nákupe nad 35€ doprava zadarmo!

STOP vytláčaniu, použite náplasti a zbavte sa vyrážok

Untitled-4

 

Dermatológovia pacientom neustále opakujú jedno: ruky preč od vyrážok! Prvou zbraňou proti  akné sú vlastné prsty dúfajúc, že tento zásah vyrážky minimalizuje. Vyzerá to síce ako rýchle riešenie, ale v skutočnosti je dosť pravdepodobné, že sa tým problém len zhorší. Vytláčanie je škodlivý zlozvyk a najlepšie je, sa mu úplne vyhnúť a použiť lepšiu alternatívu.

Prečo nevytláčať?

Keď vyrážku vytlačíte, pretrhnete pleť. To môže poškodiť infikovaný folikul a zhoršiť zápal. Práve toho sa dermatológovia najviac obávajú, pretože intenzívny zápal spôsobuje jazvy. Môžete zaniesť aj pôvodnú infekciu do okolitých oblastí na koži, alebo dokonca nechtami do rany zaniesť nový zápal. A to by ste určite nechceli.

Baktérie pod nechtami

Navyše, tlačením si vyrážku nepekne zväčšíte, alebo rozrýpete a výsledkom je začervenaná jazva. Ak to robíte ešte aj nechtami, problémy s akné si môžete len zhoršiť. Pod nechtami sa totiž nachádza množstvo baktérií, ktoré sa pri vytláčaní môžu dostať do pokožky a vznikne infekcia.

Náplasti Correctyol prinášajú riešenie

Je jasné, že technika vytláčania vyrážok prstami je pre našu pleť zlá. Pri nej stláčame zdravú pokožku v okolí postihnutého miesta, čím si kožné ochorenie len zhoršíme a ničíme všetky zdravé tkanivá. Je tu však iný, bezpečnejší spôsob, ako sa zbaviť vyrážok.

Náplasti Correctyol sa skladajú z troch vrstiev, z ktorých každá má svoje špeciálne vlastnosti a účinok. Aktívne zložky kožu nepretržite hydratujú a dodávajú jej stály prísun účinných zložiek. To je pre problematickú pleť najvhodnejšie. Hlavnými zložkami sú nanočastice oxidu zinočnatého a ichtyolu, ktoré majú antimikrobiálne účinky, pričom ostatné prírodné zložky obsiahnuté v náplastiach dopomáhajú svojím protizápalovým a upokojujúcim účinkom.

Navyše obrovskými výhodami náplastí sú nepretržitý ochladzovací a upokojujúci účinok vďaka vyparovaniu vody, dlhá doba pôsobenia (6-8h), nižšia dráždivosť, či rýchly nástup účinku. Svojim prispôsobivým nedráždivým a elastickým materiálom sa ľahko používajú a pohodlne nosia.

Náplasti pri testovaní v súlade s medzinárodnými smernicami nevyvolali žiadne dráždivé reakcie. Teda sa považujú za dermatologicky otestované a klinicky preukázané.